top of page

PROJEKT COACHING

Portfóliónk fontos eleme a coaching is, mint a személyes elakadások, a készségfejlesztés, és az erőforrás-aktiválás komplex eszköze, amit felsővezetői, középvezetői, beosztotti szinten egyaránt hatékonyan alkalmazunk.

Eredményességünk abban rejlik, hogy a coaching folyamat alatt minden esetben a jövő lehetőségeire, nem pedig a múlt hibáira koncentrálunk, és az érintett saját, haladásához szükséges megoldásaira világítunk rá, mindezt változatos eszközökkel és leginkább megfelelő kérdésekkel, ítéletmentesen, őszinte és bizalmon alapuló, partneri viszonyban.

A feldolgozható témák skálája rendkívül széles, ha felsővezetőkkel dolgozunk akkor jellemzően a döntések körüli nehézségek, a változásmenedzsment, és a különböző felsővezetői dilemmák, kételyek merülnek fel. Amennyiben középvezetőkkel, menedzserekkel, vállalkozókkal dolgozunk akkor a téma legtöbbször a karrier, a kompetenciák, a motiválás, a csapatépítés, a delegálás, a döntéshozatal, a szervezés, a kommunikáció, a stressz kezelése, az időmenedzsment és a munka-magánélet egyensúlyával kapcsolatos kérdések.

 

A coaching folyamatunk mindig egyénre szabott, megoldásfokúszú, azonban nem tanácsadás. Célunk, hogy új nézőpontokkal segítsük az ügyfeleinket aktuális élethelyzetüben, kérdéseikben, emelve tudatosságuk szintjét és erősségeikre támaszkodva buzdítsa őket változásra, gondolkodásukban, döntéseikben, viselkedésükben. A coaching tevékenységünk kizárólag már meglévő kompetenciákkal dolgozik, a hiányzó készségek megalapozása a tréningek feladata.

 

bottom of page